prodajni program

Ne poznamo statusa quo in ne zapravljamo besed za prazne obljube. Plod inženirske strasti in zanesenjaštva premika meje tehnološkega, okoljskega in družbenega razvoja. Resetirajte preživete norme in potrdite lastna prepričanja. Narekujte tempo sprememb in bodite del rešitve.

Družina RANGER

Z vrhunsko kakovostjo in izjemno zmogljivostjo je naša gozdarska oprema vaša zanesljiva partnerica pri delu z lesom.

Družina REUSER

Industrijski drobilniki in ostala reciklažna oprema pomagajo zmanjšati, ponovno uporabiti in pridobiti dragocene vire.

Družina ENJOYER

S sodobno opremo in z zabavnimi dodatki postanite del skupnosti, ki verjame v transformacijo za lepši svet.

Perform. Protect. Preserve.

Spoznajte družino Ranger

Kjer je moč narave na dosegu vaših rok. Z vrhunsko kakovostjo in izjemno zmogljivostjo je naša gozdarska oprema vaša zanesljiva partnerica pri delu z lesom. Z inovativnimi rešitvami in sodobno tehnologijo gozdarska oprema omogoča hitro, varno in učinkovito obdelavo lesa, ki vam daje svobodo, da se posvetite tistemu, kar vam je najpomembnejše.

Gozdarska oprema Robust Ranger

React. Reduce. Recover.

Izkusite kakovost Reuser strojev

Verjamemo v moč preobrazbe. Naši industrijski drobilniki in ostala reciklažna oprema preoblikujejo odpadke tako, da podjetjem pomagajo zmanjšati, ponovno uporabiti in pridobiti dragocene vire. Sprostite potencial zavrženih materialov in se pridružite revoluciji. Odkrijte, kako lahko preoblikujete svoje trajnostne cilje s pomčjo industrijskih drobilnikov.

Industrijski drobilniki Robust Reuser

Perform. Protect. Preserve.

Izkusite Enjoyer stil življenja

Uživajte v tem, kar počnete. S sodobno opremo in z zabavnimi dodatki postanite del skupnosti, ki verjame v transformacijo za lepši svet. Odkrijte moč sprememb, s katerimi lahko preoblikujete prihodnost.

Oblačila Robust Enjoyer

PREDNOSTI NAŠIH IZDELKOV

Vse ali nič. Vmesnih poti ni. Produkti blagovne znamke Robust imajo zgolj en cilj, ponuditi uporabniku stroja unikatno vrednost.

Naša gozdarska oprema in reciklažni stroji se od konkurence razlikujejo zaradi svojih specifičnih lastnosti, ki pripomorejo k doseganju višje produktivnostinižjih obratovalnih stroškov in večje varnosti za uporabnika.

PRODUKTIVNOST #1

Naša visoka razvojna usmerjenost je potrjena s šestimi patenti, ki pripomorejo k večji produktivnostiohranjajo žilavost in daljšo življenjsko dobo stroja.

NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI #2

Z implementacijo najsodobnejše programske opreme in selektivnim izborom vgradnih komponent z nadpovprečnimi varnostnimi faktorji, lahko našim uporabnikom optimiziramo obratovalne stroške in zagotavljamo kontinuirano večizmensko delovanje gozdarskih strojev, drobilnikov in ostale reciklažne opreme pod najzahtevnejšimi pogoji.

VARNOST & ZANESLJIVOST #3

Vsi naši izdelki so izdelani skladno z varnostnimi in zdravstvenimi EU smernicami.

MNENJA STRANK

  • Gozdarska oprema Robust Ranger pred stavbo podjetja Lagerhof

    “Hvala za korektno sodelovanje, predvsem pa hvala prijazni in sposobni ekipi Robust. Dobava pri vas poteka v skladu z dogovorom. Ste korektno in natančno podjetje vredno zaupanja.”

  • Drobilnik Robust Reuser v delavnici podjetja Naturales

    “Nič nismo vedeli o tem podjetju, dokler nismo na računalniku naključno naleteli na to podjetje in ker smo ravno iskali drobilnik, smo takoj poslal povpraševanje. Odzivnost, je bila kljub prazničnim dnevom izredno hitra. Bili smo precej skeptični, saj nam podjetje ni bilo poznano. Danes nam ni žal! Že ob prihodu v salon in tehnično strokovnem kadru, ki nam je svetoval še za nadaljnje projekte, je padla odločitev za nakup. PRIPOROČAM VSEM! Še posebej tistim, ki potrebujejo kakšne dodelave.”

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.