Robust na sejmu Agra dobil zlato medaljo

21. junija 2023

Marko Perak

Čas branja: 2 min

Drobilniki blagovne znamke Robust Reuser predstavljajo sinonim za kakovosten, nizko-energetski stroj, za zmanjševanje volumna odpadnim materialom. Drobilnik Robust Reuser SD 60 je strokovna žirija sejma Agra v Gornji Radgoni, prepoznala kot produkt z visoko vrednostjo za uporabnika in mu dodelila zlato medaljo.

Drobilnik Robust Reuser SD 60 (600) se največkrat uporablja v industriji sekundarne obdelave lesnih izdelkov, kot so mizarske delavnice, pohištvena podjetja, podjetja, ki izdelujejo ona in/ali vrata.

Letos je v Gornji Radgoni potekal jubilejni, 60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, v sklopu katerega je med majem in avgustom potekalo ocenjevanje kakovosti proizvodov v različnih kategorijah. Tik pred odprtjem sejma je 18. in 19. avgusta potekalo 40. mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme. Na ocenjevanje se je prijavilo 20 podjetij z 38 proizvodi. Strokovna komisija, ki so jo sestavljali predsednik doc. dr. Marjan Janžekovič ter člana doc. dr. Peter Vindiš in doc. dr. Peter Berk, iz Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor, je podelila 22 zlatih, 12 srebrnih in 4 bronaste medalje.

Med dobitniki zlate medalje je tudi podjetje Robust, ki je na ocenjevanju sodelovalo z drobilnikom SD 60. SD60 je bil zasnovan z idejo optimizacije sestavnih delov drobilnika, na način, da se skrajša čas izdelave in montaže ter posledično zmanjša stroške v proizvodnji in končnem izdelku. Tak pristop ključno vpliva na zmanjšanje ogljičnega odtisa pri izdelavi in kasnejši uporabi drobilnika.

PODOBNI PRISPEVKI

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.