BONITETA ODLIČNOSTI

24. oktobra 2023

Marko Perak

Čas branja: 3 min

PODJETJE ROBUST V NAJVIŠJEM RAZREDU BONITETNE ODLIČNOSTI AAA

Podjetje Robust d.o.o. s ponosom naznanja, da se je uvrstilo med 1 % vseh registriranih podjetij v Sloveniji, ki so prejela certifikat bonitetne odličnosti AAA. Certifikat AAA prejmejo podjetja, ki izpolnjujejo kriterije bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih.

Bonitetna ocena odličnosti, ki jo podeljuje Dun & Bradstreet, predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in temelji na njihovih računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih.

Podjetje Robust, proizvajalec gozdarske opreme in edini serijski proizvajalec drobilnikov v Sloveniji, se zaveda, da se lahko zaupanje poslovnih partnerjev razvije le z vrhunsko kakovostjo, varnostjo in zanesljivostjo, ki so glavne vrednote pri oblikovanju izdelkov, za katere je bil že večkrat nagrajen. Poleg 50-odstotne rasti v letošnjem letu je to dodatna potrditev odličnosti pri  doseganju najvišjih standardov poslovne etike, zanesljivosti glede plačilne sposobnosti in dobave ter kakovosti izdelkov in storitev, kar je ključnega pomena v teh negotovih časih.

ZAKAJ JE ODLOČITEV ZA NAS EDINA PRAVA IZBIRA?

  • Produktivnost strojev
  • Nizki obratovalni stroški
  • Varne in zanesljive komponente
  • Lasten razvoji oddelek
  • Lastna proizvodnja
  • Kompetenčen kader za maksimalno podporo
  • Spodbujanje lokalnega okolja

Odličnost v gozdarski opremi in reciklažnih strojih

Že vrst let smo kot blagovna znamka ROBUST v ospredju panoge s sinonimom za kakovostno gozdarsko opremo in reciklažne stroje. Zavezanost inovacijam, kakovosti ter trajnosti se odraža v vsakem izdelku, ki zapusti naš industrijski obrat.

Najnovejši dosežek bonitete AAA potrjuje ne le pretekle uspehe podjetja, temveč tudi pripravljenost za nadaljnji razvoj in širitev. To je priložnost za krepitev že tako trdnega stebra v industriji gozdarske tehnike in reciklažnih strojev v Sloveniji in širom naših meja.

Postati legendarna blagovna znamka, prva izbira pri uporabnikih in inovator na področju razvoja pametnih tehnologij v industriji gozdarskih strojev, reciklažne tehnike in produktov vsakdanje rabe je naša vizija, kateri predano sledimo.

PODOBNI PRISPEVKI

PODOBNI PRISPEVKI

  • ZMAGOVALEC NATEČAJA »TRAJNOSTNA ZAVEZA, KI PREPRIČA”

    30. novembra 2023

    Podjetje Robust je za drobilnik SD60 ECO na sejmu Agra prejelo zlato medaljo. Strokovno komisijo so prepričali z idejo trajnostnega delovanja stroja z vidika delovanja in optimizacije montažnega časa in stroškov.

  • MOBILNA RECIKLAŽNA ENOTA GARBER 5.0

    10. novembra 2023

    V svetu reciklažnih strojev smo že dolga leta sinonim za kakovost in učinkovitost. Na sejmu LIGNA v Hannovru smo razkrili svojo novo ustanovljeno blagovno znamko REUSER in svoj portfelj izdelkov, ki vključujejo inovativne rešitve za obdelavo lesa in reciklažo, ki pomagajo pri ohranjanju okolja ter učinkovitem ravnanju z naravnimi viri.

  • Robust na sejmu Agra dobil zlato medaljo

    21. junija 2023

    Podjetje Robust je za drobilnik SD60 ECO na sejmu Agra prejelo zlato medaljo. Strokovno komisijo so prepričali z idejo trajnostnega delovanja stroja z vidika delovanja in optimizacije montažnega časa in stroškov.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.