ROBUST DNA

Robust smo ljudje, ki delamo prihodnost bolj zeleno. Zavzeto, predano, brezkompromisno se z našimi uporabniki borimo za lepši in boljši jutri. Naša vztrajnost in uporniški duh je izrazit, a smo mirni in preudarni. Izžarevamo strast. Izzive preoblikujemo v rešitve.

Lasten raziskovalno-razvojni oddelek je nuja. Iskra, ki zaneti ogenj superiornega produkta je kreativnost. Okviri obstajajo, a se jim želimo izogniti. Vertikalno integrirani. Želimo imeti kontrolo nad izvedbo končnega produkta, a vseeno mislimo na vitkost proizvodnih procesov. Zavzemamo se za na varnost vseh deležnikov. Pomembna nam je lokalna skupnost. Trajnost jemljemo resno.

NAŠA ZGODBA

NAŠ RAZVOJ SKOZI ČAS

  • 2022

    ŠIRITEV PROIZVODNJIH PROSTOROV

    Blagovna znamka Robust se širi in raste z veliko hitrostjo, samo v letu 2021 smo zabeležili 50-odstotno rast na področju prodaje gozdarske opreme in reciklažnih strojev. Naše proizvodne kapacitete so polno izkoriščene, zato bomo s širitvijo poslovnih prostorov nadgradili proizvodno zmogljivost in zadovoljili naraščajoče povpraševanje po naših izdelkih.

  • 2019

    povečanje SKLADIŠČNIH KAPACITET

    V letu 2019 smo zaključili projekt širitve dodatnih skladiščnih kapacitet. Večje povpraševanje po naših ključnih produktih, kot so cepilniki drv, transportni trakovi, drobilniki odpadnega lesa ter ostala gozdarska in reciklažna oprema je eden od glavnih razlogov za izvedbo investicije.

  • 2017

    IZGRADNJA DODATNEGA OBJEKTA

    Konec leta 2017 smo na obstoječi lokaciji zaključili izvedbo novega objekta s približno 4000m2, s katerim smo pridobili dodatne skladiščne, montažne, razvojne in komercialne kapacitete za razvoj in trženje blagovne znamke Robust.

  • 2008

    ZAČETEK ROBOTIZACIJE PROIZVODNJE

    V letu 2008 smo v proizvodnje procese začeli vpeljevati tehnologije robotskega varjenja in robotskega upogiba materiala.

Spoznajte naše vrednote

NAŠE VREDNOTE

NAŠA VIZIJA IN MISIJA

VIZIJA

Postati legendarna blagovna znamka, prva izbira pri uporabnikih in inovator na področju razvoja pametnih tehnologij v industriji gozdarskih strojev, reciklažne tehnike in produktov vsakdanje rabe.

MISIJA

Iskanje alternativnih poti ustaljenim normam. Prisluhniti in soustvarjati z našimi uporabniki. Nenehno iskanje rešitev, ki olajšajo uporabo, prihranijo čas in privarčujejo denar.

TRAJNOSTNA ZAVEZA

Trajnostni razvoj omogoča prehod na bolj zelen način življenja, hkrati pa se osredotoča na problematiko izčrpavanja naravnih virov in onesnaževanje okolja. Blagovna znamka Robust se s svojo trajnostno strategijo močno zavzema za premike, ki so potrebni za razogljičenje organizacij in širše družbe. Dobro se zavedamo, kakšen neposreden vpliv ima proizvodnja na okolje in da je za zagotavljanje trajnostnega razvoja treba premišljeno uporabljati vire in jih po možnosti ponovno uporabiti v izdelkih ter tako podaljšati njihovo življenjsko dobo.

Ogljična nevtralnost do leta 2030 #1

Blagovna znamka Robust smo se s prvo zavezo »Ogljična nevtralnost do leta 2030« zaprisegli za energetsko učinkovitost in samooskrbo z energijo, zmanjševanje porabe naravnih virov z uporabo recikliranih materialov ter zmanjševanje porabe električne energije in vode v poslovnih prostorih.

KROŽNO GOSPODARSTVO IN “ZERO-WASTE” KONCEPT #2

Zavzemamo se za uporabo recikliranih materialov in posledično vgrajevanje trajnostnih komponent v strukturo proizvoda, prav tako smo zagotovili dodatno zmanjšanje primarnih surovin in odvečne embalaže ter zmanjšanje toplogrednih plinov pri proizvodnji.

Koncept trajnostnega upravljanja v podjetju #3

Zavzemamo se za implementiranje zavedanja o pomembnosti zmanjšanja CO2 z oplemenitenjem ostankov, zato ponujamo know-how reciklažne storitve in proizvode, prav tako pa vsem deležnikom omogočamo tudi demonstracijo recikliranja ostankov v svojem demo centru na sedežu podjetja.

vzpodbujanje trajnosti #4

V svoji četrti trajnostni zavezi kot nadaljnje cilje blagovne znamke Robust navajamo visoko tehnološko proizvodnjo in inženiring s področja recikliranja ostankov, ki podjetjem omogočajo prehod v krožno gospodarstvo, ter sledenje »zero-waste« konceptu z visoko dodano vrednostjo. Prihodnost vidimo v pretvarjanju neuporabnih materialov v nekaj uporabnega in vrednega tudi s pomočjo proizvodov naše blagovne znamke Robust.

SPOZNAJTE EKIPO

direktor PRODAJE

Marko Perak, direktor prodaje

marko.perak@robust.si

+386 (0)51 317 141

prodaja

Matjaž Erjavec, prodaja

matjaz.erjavec@robust.si

+386 (0)31 312 337

prodaja

Lara Moškotevc, prodaja

prodaja@robust.si

+386 (0)51 234 175

podpora

Sergej Gajić, podpora uporabnikom

podpora@robust.si

+386 (0)51 658 787

marketing

Katarina Rošer Salihović, marketing

marketing@robust.si

+386 (0)31 819 788

postanite del naše ekipe

Postani del ekipe, ki se ne ustraši izziva. Soustvarjaj zeleno prihodnost s produkti blagovne znamke Robust.

SPLOŠNI PODATKI

ROBUST D.O.O.

Dolgo ime PRS: ROBUST, razvoj, proizvodnja, trženje, d.o.o.

Kratko ime PRS: ROBUST d.o.o.

Naslov: Arja vas 105, 3301 Petrovče

Direktor: Marko Krajnc

Matična številka: 6498825000

Davčna številka: SI 50717910

Davčni zavezanec: DA

Transakcijski računi:

IBAN: SI56 0400 1004 9928 411, Nova KBM d.d., SWIFT/BIC: KBMASI2X
IBAN: SI56 2900 0005 2941 390, UniCredit Banka Slovenije d.d., SWIFT/BIC: BACXSI22

IBAN: SI56 0288 9026 2431 135, NLB d.d., SWIFT/BIC: LJBASI2X

STOPITE V KONTAKT Z NAMI

V kolikor bi želeli izvedeti več informacij o nas, naših produktih gozdarske opreme ali reciklažnih strojev nas kontaktirajte.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.