dodatna oprema

Pri nakupu drobilnikov Robust je pomembno upoštevati tudi dodatno opremo, ki lahko izboljša učinkovitost in varno delovanje vašega drobilnika v daljšem časovnem obdobju.

Z dodatnimi možnostmi, ki jih ponujamo na naših strojih lahko bistveno olajšamo procese obratovanja Vašega stroja in minimiziramo možnost zastojev ali napak zaradi nepravilnega delovanj stroja.

Del dodatne opreme so tudi manipulativna sredstva, kot so transportni trakovi, polžni transporterji, zračno odsesavanje. Ti produkti omogočajo transport surovine tako na vhodni, kot tudi na izhodni strani.

separacija & krmiljenje

S separacijskimi enotami (magneti) odstranimo tudi vse metalne tujke, ki se morebiti nahajajo v materialu in zagotovimo maksimalno čistost končnega granulata.

Z združevanjem naprednih tehnologij umetne inteligence in industrijske avtomatizacije smo ustvarili rešitev, ki omogoča ne samo večjo učinkovitost in zanesljivost, ampak tudi prispeva k zmanjšanju stroškov in izboljšanju okolijskih rezultatov.

DODATNE MOŽNOSTI NADGRADNJE

  • SEGMENTNO DNO

    Funkcija ReMotion™ omogoča uporabniku optimalen nadzor nad gibanjem hidravlične potisne plošče. S tem se doseže izjemna natančnost pri drobljenju odpadnega materiala, poveča produktivnost in zmanjša poraba električne energije.

  • V-ROTOR

    V-rotor je univerzalen rotor, primeren za različne vrste vhodnih materialov. Njegova agresivna oblika zagotavlja visok pretok ob nizki porabi energije. Opremljen je z rezili iz kaljenega jekla, dolgimi 30 mm ali 40 mm. Rezila se lahko obrnejo večkrat v primeru obrabe, kar drastično zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  • Re-boost AGREGAT

    ReBoost™ funkcija deluje kot pospeševalnik produktivnosti, omogoča samodejno aktivacijo obeh črpalk hidravličnega agregata in s tem hitrejše premikanje hidravlične potisne plošče v povratnem hodu, kar rezultira v izjemno efektivnem drobljenju odpadnega materiala.

  • SEKUNDARNO REZILO

    Sekundarna rezilna letev iz Hardoxa, preprečuje, da bi material po tem, ko je že zdrobljen, spet vstopil v komoro za drobljenje. Sekundarna rezilna letev zmanjšuje ponovni vstop materiala v komoro za drobljenje za približno 80 % in s tem povečuje pretočnost (zmogljivost) drobilnika.

  • krmiljenje Re-Smart

    Z uporabo algoritmov umetne inteligence, ReSmart™ funkcija inteligentnega krmiljenja drobilnega procesa omogoča natančno in učinkovito obdelavo različnih vrst odpadnega materiala. Spremlja učinkovitost in količino materiala, ki vstopa v drobilnik, ter avtomatsko prilagaja hitrost hidravlične potisne plošče glede na dejavnike sipkosti, lomljivosti in krhkosti materialov.

  • polž transporter

    Polžni transporter, zagotavlja enakomerno odvajanje zdrobljenega materiala iz drobilnika. Material prosto pada iz sita v vijačni/polžni transporter, ki manipulira material skozi izhod na levi ali desni strani drobilnika.

referenčni objekti

Podjetje Paleta Plus d.o.o. iz Bosne in Hercegovine se ukvarja s proizvodnjo palet. Njihovo željo po ekonomičnem drobljenju ostankov poškodovanih palet, za namene pridobivanja sekancev za ogrevanje, smo pretvorili v realnost z drobilnikom Robust Reuser SD 600.

trajnost jemljemo resno!

Trajnostni razvoj omogoča prehod na bolj zelen način življenja, hkrati pa se osredotoča na problematiko izčrpavanja naravnih virov in onesnaževanje okolja. Blagovna znamka Robust se s svojo trajnostno strategijo močno zavzema za premike, ki so potrebni za razogljičenje organizacij in širše družbe.

Izvedite več

MI SMO ROBUST!

Robust smo ljudje, ki delamo prihodnost bolj zeleno. Zavzeto, predano, brezkompromisno se z našimi uporabniki borimo za lepši in boljši jutri. Naša vztrajnost in uporniški duh je izrazit, a smo mirni in preudarni. Izžarevamo strast. Izzive preoblikujemo v rešitve.

Izvedite več

PREOSTALI MATERIALI

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.